KONTAKT

Václav Posolda
+420 739 619 543
vaclavposolda@pametauceni.cz
Ctiradova 12, Brno, 643 00
IČ: 04065620 ÚOOÚ č.00058997
registrace: magistrát města Brna

Ochrana osobních údajů

Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy těchto webových stránek, jsou
zpracovávány v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Bezpečnost

Využívám bezpečnostní opatření, abych ochránil mnou vedené údaje proti manipulaci,
ztrátě, zničení či zásahu nepovolaných osob.

Právo na informace

Na požádání vám oznámím, zda a jaké osobní údaje o vás aktuálně zaznamenávám
(viz Kodex ochrany údajů).

Kodex ochrany údajů

Když navštívíte moje webové stránky, zaznamenávám standardním způsobem tyto údaje:

·         IP adresu, která vám byla přidělena poskytovatelem internetových služeb

·         webové stránky, které na strankach www.pametauceni.cz navštívíte, a také datum
a délku   vaší návštěvy

Jiné osobní údaje se zaznamenají jen tehdy, když je sami poskytnete z vlastní vůle, například
v rámci registrace, anket, vypsání cen nebo na realizaci smlouvy či faktury.

Použití a postoupení osobních údajů

Vaše osobní údaje používám pouze pro účely technické správy webových stránek, zákaznickou
administrativu, na ankety týkající se produktů a pro marketingové účely. Postoupení osobních
údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů. Mimo
tyto výjimečné situace jsem vázán diskrétností.

Možnost odhlášení

Vaše údaje používám výhradně k tomu, abych vás mohl informovat o mých produktech
a službách, případně zjistit váš názor na ně. Vše je samozřejmě dobrovolné. Pokud byste
s vedením údajů nesouhlasili, můžete nám to kdykoliv oznámit, abychom mohl údaje podle
toho smazat. V případě emailové komunikace se z odběru můžete kdykoliv odhlásit sami
s pomocí odhlašovacího odkazu uvedeného v patičce každého emailu.

Cookies

Používám tzv. cookies k tomu, abycho mohli sledovat preference návštěvníků a abychom podle
toho mohl stránky optimalizovat. Cookies jsou neškodné malé „soubory“, které se uloží na váš
pevný disk. To vede k usnadnění navigace a zajištění vysoké míry uživatelského komfortu webové
stránky. Pokud je to vaše přání, používání cookies si můžete sami deaktivovat v nastavení vašeho
internetového prohlížeče.